azlinda's FotoPage

By: azlinda ridhuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 30-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Perhentian

Pagi buta tunggu Mima datang ambik
Atas bot
Dr Isa, Mima dan Azam
View all 17 photos...
Lama dah nak pergi tapi tak jadi-jadi..
At last pada kelas terakhir EMacc, my classmate and me and also my e-commerce lecturer
dapat la ke perhentian..
Ni pun last minute plan...
Walaupun tak semua ikut..10 orang je..tapi memang seronok

Cuma aku tak seronok , aku tak tidur sana coz kena catch up flight pagi esoknya..ada kursus.
So tak join la bbq malam tu..sedih dan hampa


Thursday, 28-Jun-2007 13:40 Email | Share | | Bookmark
My EMacc Class

First group: Wani, Shima, Yuzai
Wani sakit kepala tengok Yuzai
Nisa ngan Mima
View all 8 photos...
Sedihnye...

Kelas dah habis...
sedih sebab tak jumpa lagi kawan-kawan semua...
Sedih sebab lepas ni kena bertungkus lumus kena siapkan tesis..
bukan sedih..tapi risau..

Tapi anak-anak seronok sebab weekend diaorang dah tak kena tinggal lagi


Tuesday, 20-Feb-2007 11:12 Email | Share | | Bookmark
My 35th Birthday

long journey to celebrate my birthday
the view of Tasik Kenyir
My birthday cake
View all 6 photos...


Friday, 8-Dec-2006 01:58 Email | Share | | Bookmark
My 1st honeymoon

Bas ke Alor Setar
Dah sampai....
Tunggu shuttle
View all 17 photos...
My first honeymoon after 10 years married.
After four months planning, at last I enjoy my honeymoon trip to Langkawi.
Sedih jugak coz have to leave my two princess at home. If I bring them, tak nama honeymoon pulak...
I enjoyed the trip very much except for 9 hours waiting for my flight to KT. Flight to KT was 'retimed' from 8.00 pm to 9.40pm.
Retimed dengan kata lain delay...Macam nak giler stay kat LCCT from 1.00 pm to 9.55 pm.
With two large luggage and no public transport yang tidak dipengaruhi oleh jammed untuk keluar dari LCCT, so we decided to stay.
Is that 'the price' I have to pay because of RM1.99 ticket?


Wednesday, 29-Nov-2006 01:44 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Mak Lin

3 dara pingitan yang busy
Seorang budak putih jatuh tepi kerusi...
Kumpul tenaga sebelum kenduri...
View all 7 photos...
Kenduri pada hari raya memang penat...tapi seronok...
To Alin & Arin, Selamat Pengantin Baru.....walaupun dah lewat nak ucapkan...
Next kenduri ialah TEH........................


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net